Avís legal

Titular de la Web

  • Domini de Internet: www.podolegs.cat
  • Titular: Francesc Monés Serrano ( a partir d ara El Titular)
  • D.N.I.: 46694172D
  • Domicili: Marina,35
  • D.P.: 08912 - Badalona

Articles, continguts, fotografies, propietat( El Titular)

L'accés i l'ús de la web conferiex la condició d'usuari del porta, i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuan de les condiciones incloses al present Avís legal.

L' Usuario s' obliga a fer un ús correctoedel Portal de conformitat a la llei 34/2002, de 11 de Juliol, LSSI/CE y el present Avís Legal.

Així mateix respondrà davant el Titular o davant de tercers, dels danys i prejudicis que poguessin esdevinir com a conseqüència de l'incumpliment d'aquesta obligació.

Queda expresament prohibit l'ús del Portal amb fins lesius de béns, interessos particulars o de tercers o que de qualsevol altre manera sobrecarreguin, malmetin o inutilitzin les xarxes, servidors i demés equips informàtics (hardware), productes i aplicacions informàtiques (software) del Titular o de tercers.


Contingut i enllaços

Els continguts d'aquesta Web tenen como a finlitat informar y dónar a conèixer els serveis oferts pel Titular, la mateixa no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels continguts de la web, sent exclusiva responsabilitat de l'usuari que accedeixi a ells o els fa servir.

Queda prohibit l'ús de continguts per a promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l'autorizació del Titular ni remetre publicitat o informació fent ús dels serveis o informació que es posen a disposició dels usuaris, independentement de si la utilizació és gratuïta o no.


Propietat intel.lectual

Tots els drets de propietat intel.lectrual del contingut d'aquesta pàgina, el seu disseny gràfic i el codi font son titularitat exclusiva del Titular, correponent-li l'ús exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos, sense que es pugui entendre qeu l'accés al portal atribueixi cap dret sobre aquests.

Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació , total o parcial, sense l'autorització expressa del Titular. Igualment, tots els noms comercials, fotografies, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts a aquesta web, estan portegits per llei.


Actualitzacions

El Titular es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació coninguda a la seva Web, i la configuració o presentació, en qualsevol moment, sense avís previ, i sense assumir cap responsabilitat de cap tipus per aquest fet.


Indicacions

El Titular no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errors als equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromisions ilegítimes fora del control del Titular. També s'exonera de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions de la informació que es facilito quan prové de fonts alienes.

El facilitar voluntàriument les seves dades personals a través dels formularis d'aquesta página Web o missatges de correu electrònic sent acceptat l'enviament, està autoritzant expressament al El Titular, per a tractar i incorporar en un fitxer els mateixos.

Les dades personales facilitades seran certes, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys que s puguin ocasionar per causa d' incumpliment d'aquesta obligació.

Tenim solucions per als teus peus

Centre Podològic Monés

Demana'ns hora