Instal.lacions

Recepción centro podologico

La nostra Clínica de Podologia compta amb les instal.lacions més modernes i actualitzades que vostè puqui trobar a una clínica podològica.

Disposem de diferents boxs per a la atenció podològica, box de radiologia, box de Podologia, sala d'exploració biomecànica del peu i quiròfan propi.

La nostra Clínica és una de les primeres clíniques a Catalunya en disposar de quiròfan propi homol.logat per la Generalitat de Catalunya, fisn i tot altres podòloges que no disposen de quiròfan sol.liciten el nostre quiròfan per a poder realitzar operacions.

És per això, que els hi podemo oferir un servei integral de Podologia, tots els tractaments i les operacions que vostè i els seus pies requereixin, es realitzaran a les nostres instal.lacions, sense la necessitat de trasllats incòmodes a hospitals.

La nostra sala d'exploració biomecànica disposa de complets i moderno aparells per a detectar qualsevol anomalia al caminar, que sovint esdevé amb mal de peus i d'esquena. Els nostres podòlegs podran diagnosticar el seu problema i donar-li una sol.lució.

La nostra Clínica també compta amb boxes de tractament podològico i de radiología, per a poder donar-li el servei més complet que els seus peus puguin necessitar.

Contacti amb nosaltres per a qualsevol consulta, estem al servei dels seus peus.

Box atenció podològica
Box Podologia
Radiologia del peu
Box radiologia
Quiròfan cirurgia del peu
Quiròfan Podologia
Sala d'exploració biomecànica
Sala d'exploració biomecànica

Contacti amb nosaltres

Idioma: Castellano Català
Plantilles esportives